fbpx
Annonce

Avis: Barca overvejer at droppe jagten på Alaba

FCBARCELONA.DK - 30.03.21

// Alaba

Den transferfrie David Alaba har været rygtet til Barca på det seneste og præsident Laporta har angiveligt talt med spillerens agent. Nu er der dog forlydender om, at interessen er kølnet gevaldigt.

Med kontraktudløb hos Bayern München kan Alaba hentes gratis og det har sat østrigeren på ønskesedlen hos en række af de største europæiske klubber, blandt dem FC Barcelona.

I præsidentvalgkampen var der spekulationer om, at præsident Joan Laporta havde Alaba på blokken og han skulle angiveligt også have haft de første drøftelser med agenten Pini Zahavi. Her blev der talt om vilkårene for en mulig kontrakt.

Nu fortæller avisen Sport imidlertid, at Barca overvejer at trække sig fra kampen om Alaba. Interessen er så stor, at mere pengestærke klubber kan overbyde Barca på lønnen til spilleren, måske endda tilbyde en sign-on bonus.

Det skulle have fået Barcas interesse til at kølne noget, for her skal man bruge sine penge med umhu og prioritere, hvor de kan gøres mest gavn. Alaba vurderes at blive så dyr, at han udfordrer lønbudgettet i truppen og den situation ønsker Laporta ikke at komme i.

Derfor er det meget sandsynligt at Barca trækker sig lidt fra kampen om Alabas underskrift, men stadig er opmærksom på hvad der sker, så man eventuelt kan melde sig ind i kampen igen, hvis muligheden opstår.

.:FORSIDE:.