fbpx
Annonce

Avis: Barca og Bayern kæmper igen om Ajax-stjerne

Rune Stentoft Arlbjørn - 02.10.21

// Antony Matheus dos Santos

Ajax Amsterdam fortsætter med at udvikle talenter, men de er også gode til at hente unge spillere udefra og udvikle dem. Det er tilfældet endnu engang med brasilianske Antony, som Barca og Bayern München begge vil have.

Den catalanske avis Sport skriver, at der igen er opstået kamp mellem Barca og Bayern München om en spiller fra den hollandske storklub Ajax. I nyere tid har de to FCB-klubber kæmpet om Frenkie de Jong og Sergino Dest, som begge valgte catalanerne.

Denne gang er der tale om den 21-årige brasilianer Antony, som gør det godt på højrekanten for Ajax. I sidste sæson scorede han 10 mål og gav 10 assist i 46 kampe. I denne sæson har han fortsat de gode takter for den traditionsrige klub.

Barca finder Antony interessant, fordi han kan være en mulig erstatning for Dembélé, hvis han ikke ender med at forlænge. I Bayern gør de samme tanker, men her med tanke på Kingsley Coman, hvis kontrakt dog først udløber i 2023.

Antony koster ifølge meldingerne 40 mio. euro og Sport nævner Bayern München som foran i kapløbet om brasilianeren. Det lignede dog længe, at Bayern ville hente Sergino Dest, men så kom Barca på banen. Læg dertil, at Barca har et særdeles godt forhold til Ajax.

.:FORSIDE:.