fbpx
Annonce

Avis: Barca mødes med Dembélés agent i næste uge

FCBARCELONA.DK - 21.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Fronterne er trukket skarpt op mellem Barca og Dembélé og alt tyder på en exit senest til sommer. Nu er der forlydender om, at parterne skal mødes i starten af næste uge, for at finde en løsning på den fastlåste situation.

Dembélé var udeladt af truppen til pokalkampen mod Bilbao i går aftes og det kan slet ikke udelukkes, at franskmanden har spillet sin sidste kamp for Barca. Klubben har mistet tålmodigheden med spillerens agent, der i alt for lang tid har trukket beslutningen om en forlængelse ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det kulminerede de seneste par dage, først med markante udmeldinger fra sportsdirektør Mateu Alemany og dernæst Xavi. Derefter kom der en følelsesladet reaktion fra Dembélé, hvor han forsvarede sig selv.

Nu fortæller avisen Sport, at Dembélés agent Moussa Sissoko forventes at møde op på Camp Nou i starten af næste uge. Her skal han drøfte situationen omkring angriberen. Sport mener at vide, at Barca reelt har droppet alle tanker om en forlængelse, og at målet med mødet er at få Dembélé sendt væk her i januar måneds transfervindue.

Modsat skulle Sissoko have et ønske om at forhandle videre om en forlængelse, noget der er brugt et halvt år på indtil nu, uden at man er blevet enige.

Det ventes derved med spænding hvad udfaldet af mødet i næste uge bliver. Begge parter er under tidspres, for transfervinuet lukker om 10 dage og der skal findes en afklaring inden da. Sker det ikke, fortsætter Dembélé som Barca-spiller frem til sommer, sandsynligvis uden at spille.

.:FORSIDE:.