fbpx
Annonce

Avis: Barca kigger på Napolis Kalidou Koulibaly

Anders Lang Jensen - 19.02.22

// Kalidou Koulibaly

ps5 art


Forberedelserne til sommerens transfervindue er i fuld gang på ledelsesgangene på Camp Nou, og særligt de defensive positioner er højt på dagsordenen. Napolis Kalidou Koulibaly meldes nu på blokken i den sportslige ledelse.

Midterforsvaret er højt prioriteret i Barca, hvor der ventes stor udskiftning både ind og ud af klubben. Ledelsen ser helst at bringe en transferfri spiller ind, men Napolis Kalidou Koulibaly kan vise sig som en økonomisk interessant løsning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den senegalesiske forsvarsprofil har kontraktudløb i 2023, og der er lige intet der peger i retning af, at den bliver forlænget. Derfor kan italienske Napoli blive tvunget til at sælge Koulibaly til sommer, og den mulighed skulle Barca være opmærksomme på. Det beretter italienske La Gazetta dello Sport.

Ifølge avisen er de transferfrie spillere som Andreas Christensen og César Azpilicueta øverst på listen i Barca, men muligheden, for at bringe en kvalitetsspiller som Kalidou Koulibaly ind til en lav transfersum, meldes interessant i det catalanske.

Der nævnes en mulig pris på mellem 30-40 millioner euro for Kalidou Koulibaly til sommer. Herfra er spørgsmålet så, om Barca lykkes med de transferfrie temaer, eller om muligheden for at hente Koulibaly kan være løsningen.

.:FORSIDE:.