fbpx
Annonce

Avis: Barca i dialog med Xavi om trænerjobbbbet

FCBARCELONA.DK - 16.05.21

// Xavi


Måske der er et trænerskifte på vej i Barca efter denne sæson. Den catalanske avis ARA fortæller i dag, at klubben har indledt en dialog med Xavi Hernández om overtagelsen af trænerjobbet allerede fra den kommende sæson.

Præsident Joan Laporta har tænkt sig at revolutionere Barca efter et par problemfyldte sæsoner og det kan meget vel også komme til at omfatte træner Ronald Koeman. I hvert fald ser det ud til, at et trænerskifte er en mulighed, hvis den rigtige kandidat findes.

Avisen ARA fortæller, at Barca allerede har taget kontakt til klublegenden Xavi Hernández for at drøfte mulighederne. De første samtaler skulle allerede være holdt og de forventes at forsætte, når Xavi kommer hjem til Catalonien på ferie i næste uge.

Der tales med Xavi om hans kontraktmæssige forhold, men endnu vigtigere, om hvilket projekt han har tænkt sig at gennemføre, herunder hvilke ændringer der er brug for i truppen og staben.

Nyheden om kontakten til Xavi kommer få dage efter at han annoncerede sin forlængelse med Al Sadd, hvor han angiveligt ikke har fået en klausul med i sin aftale, der giver mulighed for at tage drømmejobbet i barndomsklubben. Qatar-klubben skulle dog have lovet, at de ikke vil stille sig i vejen, hvis muligheden skulle opstå.

Der har de seneste uger været kraftige spekulationer om en udskiftning af Ronald Koeman efter en svær sæson, hvor holdet har udspillet sin rolle i mesterskabskampen.

.:FORSIDE:.