fbpx
Annonce

Avis: Barca holder øje med Mbappés situation

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.10.21

// Mbappé

Barcas økonomi er fortsat ikke et sted, hvor det tillader store indkøb, men økonomien er i bedring. Derfor holder catalanerne stadig øje med spillere der kan hentes på en fri transfer i sommeren 2022, blandt dem Kylian Mbappé.

Den catalanske avis Sport skriver, at Barca holder øje med en række spillere, hvis kontrakter udløber efter denne sæson. En af de spillere som avisen nævner er Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain, som angiveligt allerede har afvist flere tilbud om at forlænge med den franske klub.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen skriver videre, at Barca er klar over, at Mbappé med stor sandsynlighed ender med at skifte til Real Madrid. Ærkerivalerne bød som bekendt op mod 200 mio. euro for franskmanden på transfervinduets sidste dag, men PSG afviste.

Velvidende, at Mbappé sandsynligvis skriver under med Real Madrid om få måneder, holder Barca stadig et vågent øje med situationen. Det vil med andre ord sige, at catalanerne holder sig klar til at hente Mbappé, hvis muligheden opstår.

Barca havde muligheden for at hente den franske verdensstjerne tilbage i 2017, som erstatning for Neymar, men klubben valgte i stedet at hente Ousmane Dembélé i Dortmund. Samme sommer skiftede Mbappé fra Monaco til Paris Saint-Germain.

.:FORSIDE:.