fbpx
Annonce

Avis: Barca har tilbudt kontrakt til Real Madrid-spiller

Peter Vyff - 12.04.22

// Isco

Joan Laporta har hele tiden haft til hensigt at styrke holdet henimod næste sæson. Catalanerne arbejder hårdt på at finde transferfrie forstærkninger, og ledelsen har nu eftersigende tilbudt en kontrakt til Isco fra Real Madrid.

Ifølge avisen Sport har Barca fremlagt et overraskende kontrakttilbud til Isco fra ærkerivalerne Real Madrid. Spanieren ankom til Santiago Bernabéu i 2013 fra Malaga, hvor han forinden også blev kædet sammen med et skifte til Camp Nou. Playmakeren er faldet en smule i unåde henover de sidste par år, hvor han har måtte kigge langt efter en fast startplads. Det lader derfor heller ikke til, at Isco får forlænget sin kontrakt, som udløber efter sommerferien, og det er forventet, at han må finde sig en ny arbejdsgiver.

Sevilla har ofte været nævnt som en mulig destination, og deres træner Julen Lopetequi har heller ikke lagt skjul på hans beundring af Isco. Lopetequi har været træner for både landsholdet og Real Madrid, hvor Isco altid var en fast del af startopstillingen. Det lå derfor i kortene, at Sevilla ville løbe af med hans underskrift, men nu har Barca eftersigende blandet sig i kampen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge flere medier, så har Barca allerede hentet et par transferfrie forstærkninger til næste sæson, hvor Andreas Christensen og Franck Kessie forventes at ankomme fra henholdsvis Chelsea og AC Milan. Joan Laporta vil dog fortsætte med at finde forstærkninger, da Xavi skal have de bedste muligheder for at hjemtage trofæer til Camp Nou. Det er til det formål, at ledelsen har besluttet at tilbyde Isco en kontrakt, som han angiveligt er ved at overveje i disse dage.

I betragtning af den kvalitet, som Barca allerede har på den centrale midtbane, så kan det virke ulogisk at tilbyde den snart 30-årige Isco en kontrakt. Spanieren har ikke spillet fast i snart tre år, og det er derfor svært at se, hvordan han skal få en plads i det nuværende setup.

Det er dog ikke et skifte man skal afslå, da Isco i løbet af årene ofte har været rygtet til Camp Nou. Om den tidligere landsholdsspiller tør foretage det 'forbudte' skifte bliver ekstremt spændende at se.

.:FORSIDE:.