fbpx
Annonce

Avis: Barca har holdt møde med Wijnaldums agent

FCBARCELONA.DK - 25.05.21

// Wijnaldum


Liverpools Wijnaldum har længe været et varmt emne i Barcelona, selvom hollænderen på seneste mest har nærmet sig Bayern München. Nu er der dog forlydender om, at Barca har forhandlet med hans agent i sidste uge.

Georgioni Wijnaldum forlader Liverpool på fri transfer og han mangler ikke tilbud. Bayern München har angiveligt allerede lagt et attraktivt tilbud på bordet foran ham og i Premier League skulle to andre klubber også vise stor interesse.

Alligevel ser det ud til, at den hollandske midtbanespiller stadig holder en dør åben for Barca. Avisen Sport fortæller nemlig, at hans agent var en tur forbi kontorene på Camp Nou i sidste uge, hvor man afstemte forventninger.

Her ville agenten gerne høre hvilket planer Barca havde med Wijnaldum, som Koeman meget gerne vil have fat i. Barca-træneren vurderer at Wijnaldum kan være en vigtig brik i en styrkelse af holdet til den kommende sæson, selvom han med sine 30 år ikke er en langsigtet investering.

Wijnaldum vil angiveligt gerne have sin fremtid afklaret inden EM går i gang, hvilket er om mindre end tre uger, så måske der snart kommer afgørende nyt om den eftertragtede hollænder.

.:FORSIDE:.