fbpx
Annonce

Avis: Barca genoptager træningen på onsdag

FCBARCELONA.DK - 02.05.20

// Træning // Coronavirus


Efter at myndighederne har åbnet for træning fra på mandag, arbejdes der på højtryk i Barcelona for at planlægge genopstarten. Ifølge avisen Sport er det planen at starte træningen på onsdag.

Om få dage vil der igen være aktivitet på træningsanlægget Ciutat Esportiva Joan Gamper, efter næsten to måneders pause. Fra på mandag er tilladt at træne igen på individuel basis, så længe der sker under kontrollerede forhold.

Lige siden meldingen kom fra den spanske regering, har man i Barca arbejdet på, at skabe de nødvendige forhold, så alle regler overholdes og spillernes og stabens helbred ikke kommer i fare.

Ifølge avisen Sport bliver det onsdag, at man igen får spillerne at se i aktion på træningsbanen. Her forventer Barcas træner- og lægestab at alt er på plads, så man langsomt kan genoptage træningen.

Barcas spillere har i to måneder trænet for sig selv derhjemme og de glæder sig helt sikkert til at komme på græs igen. Alle spillerne, med undtagelse af Frenkie de Jong og Martin Braithwaite, er blevet i deres hjem i Barcelona. De Jong er hjemme i Amsterdam, mens Braithwaite opholder sig i sit hus i Madrid, hvor han boede mens han spillede for Leganés. Det forventes ikke, at de to spillere får problemer med at vende tilbage til den catalanske hovedstad.

Træningen bliver anderledes end man normalt ser. Spillerne skal møde op i træningstøj, så de kan løbe direkte på træningsbanen, uden at skulle i omklædningsrummet, ligesom de også må vente med et bad, til de kommer hjem.

Selve træningen bliver med sikker afstand til holdkammeraterne og der forventes kun at blive trænet i små grupper. Det gode er at bolden igen kommer i spil. Der bliver helt sikkert lavet pasningsøvelser og skud på mål, men altså intet der kan minde om en kampsituation.

Barca har endnu ikke officielt bekræftet, at det er på onsdag der trænes igen.

.:FORSIDE:.