fbpx
Annonce

Avis: Barca følger mulig transferfri Zakaria

Anders Lang Jensen - 11.10.21

© Getty Images
// Denis Zakaria

Barca kæmper en hård kamp om at sænke udgifterne markant for at hjælpe klubbens svære økonomiske situation, samtidig med at truppen gerne skal forstærkes. Det åbner for mulige transferfrie spillere til sommer.

Hos tyske Borussia Mönchengladbach udspiller der sig en noget usædvanlig situation. Den 24-årige midtbaneprofil Denis Zakaria har kontraktudløb efter denne sæson og kan altså hentes gratis til sommer. En situation der sjældent sker med en profil i den rigtige ende af 20'erne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport følger man i det catalanske situationen tæt. Denis Zakaria er en fysisk stærk midtbanespiller, der også kan dække ind i forsvaret. Med sine blot 24 år vil en transferfri handel være godt købmandskab og en god tilføjelse i Barcas nuværende situation.

Avisen melder desuden, at italienske AS Roma også har Zakaria højt på listen. Flere europæiske klubber holder øje med Zakaria, hvorfor det ser usandsyligt ud, at midtbanemanden forlænger aftalen med Mönchengladbach, for i stedet at afsøge nye muligheder på større adresser.

.:FORSIDE:.