fbpx
Annonce

Avis: Barca er tæt på at lukke Kessié-handel

Markus Johannessen - 01.03.22

ps5 art


Den centrale midtbanespiller, Franck Kessié, har ikke i sinde at forlænge sit ophold på San Siro, når hans kontrakt i AC Milan udløber til sommer. Nu ser det stærkt ud til, at han kommer til at repræsentere Barca på Camp Nou. 

Ifølge den catalanske avis, Sport, er aftalen mellem FC Barcelona og Franck Kessié praktisk talt i hus. Den 25-årige midtbanespiller har ellers fået andre lukrative tilbud fra klubber som Tottenham, Real Madrid og PSG, men skulle have valgt en fremtid på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kessié er et interessant emne for Barca af flere årsager. For det første vil han skifte til Camp Nou på en fri transfer, som er afgørende grundet klubbens dårlige økonomi. Derudover falder han også, fra det sportslige perspektiv, inden for den kategori, som catalanerne er på jagt efter.

'Han er en bestemt type midtbanespiller, som vi i øjeblikket mangler. Han kunne forbedre os meget' udtaler kilder i klubben til avisen Sport, inden de sammenligner ham med den tidligere midtbanespiller Seydou Keita, som var en vigtig brik under Guardiolas mandskab. 

Franck Kessié er en fysisk spiller, som ikke er bleg for at indgå intenst i dueller om kuglen. Derudover besidder han også bemærkelsesværdig boldteknik. I løbet af sin tid i Milano har han scoret 36 mål i 210 kampe.

// Franck Kessié
.:FORSIDE:.