fbpx
Annonce

Avis: Barca er godt med i kampen om Håland

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.03.21

// Håland


Der er ingen tvivl om, at de største klubber i Europa gerne vil have fingrene i Erling Håland. Det vil Barca også, men de har ikke pengene til at købe ham lige nu. Alligevel skulle catalanerne være godt med i kampen om den norske angriber.

Den catalanske avis Mundo Deportivo skriver, at Barca er blandt de klubber, som kæmper med om at sikre sig Hålands underskrift. Det skyldes ifølge avisens oplysninger, at Barcas nye præsident har et godt forhold til Hålands kontroversielle superagent, Mino Raiola.

I de seneste år har Barcas forhold til Raiola ellers ikke været godt. Det kan måske dateres helt tilbage til, da Zlatan Ibrahimovic var i klubben, og senere Josep Maria Bartomeus periode som præsident, som ikke skulle have været godt for samarbejdet.

Laporta ser angiveligt meget gerne Håland komme til Barca til sommer. Den kun 20-årige nordmand har imponeret det sidste halvandet år siden han brød igennem på den største europæiske scene for Salzburg. Siden har Håland fortsat sin imponerende målform i Dortmund.

Håland kan angiveligt hentes for 75 mio. euro til sommer, da han skulle have en frikøbsklausul på det beløb. Det er umiddelbart penge, som Barca ikke har lige nu, men catalanerne kan måske finde de midler ved at sælge flere spillere.

.:FORSIDE:.