fbpx
Annonce

Avis: Barca arbejder på at lukke salg af Coutinho

Anders Lang Jensen - 20.04.22

// Philippe Coutinho

Philippe Coutinho er på udlån hos engelske Aston Villa, men i Barca arbejder man fuldt og fast efter planen, der lyder på at sælge brasilianeren permanent. Ledelsen vil have svar fra Villa for at starte dialog med andre klubber.

Philippe Coutinho startede som lyn og torden i det engelske efter sit januarskifte til Aston Villa. Siden er præstationerne blevet mere blandede, men interessen i at beholde sydamerikaneren permanent er der fortsat fra Birmingham-klubbens side.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er der planlagt et møde mellem Barca-ledelsen og Philippe Coutinhos agenter. Her vil Barca gøre det klart, at brasilianeren har mulighed for at forhandle med andre interesserede klubber, der vil betale den ønskede pris for offensivspilleren.

Aston Villa har en købsoption på 40 millioner, og trods cheftræner Steven Gerrards ønske om at beholde Coutinho, skulle englændernes ledelse nemlig tøve med at ville betale hele transfersummen.

Barca vil dog hurtigst muligt have svar fra Aston Villa, så man på Camp Nou hurtigt kan arbejde frem mod et endegyldigt permanent salg af den dyre brasilianer. Spørgsmålet bliver derfra, om det bliver Aston Villa der køber Coutinho fri, eller om ledelsen skal kigge mod andre potentielle købere.

.:FORSIDE:.