fbpx
Annonce

Avis: Ansu Fatis forlængelse er på rette vej

Anders Lang Jensen - 01.10.21

// Ansu Fati

Ansu Fati leverede et drømme-comeback, da han scorede efter få minutter i sin tilbagevenden for Barca efter 11 måneders skadespause. Ledelsen arbejder hårdt for en kontraktforlængelse, og den skulle nu rykke tættere på.

Barcas nummer 10 er repræsenteret af den kendte agent Jorge Mendes, og sammen med Fati-lejren har de forhandlet med Barca omkring vilkårene i en ny kontrakt. Aftalen udløber efter denne sæson, men Ansu Fati tænker kun på at forlænge med sin hjerteklub.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca allerede sendt et kontrakttilbud til Jorge Mendes og Ansu Fati. Tilbuddet har sportsdirektør Mateu Alemany arbejdet på i over en måned, og Barca strækker sig, ifølge avisen, langt trods klubbens økonomiske situation i tilbuddet, der afspejler den store tro på Fati.

Jorge Mendes vil inden for meget kort tid rejse til Barcelona for at snakke videre med Barca-ledelsen, og det forventes, at de sidste detaljer falder på plads omkring en forlængelse. Det ligner et spørgsmål om tid, før Barca sikrer sig en uhyre vigtig forlængelse af én af fremtidens stjerner på Camp Nou.

.:FORSIDE:.