fbpx
Annonce

Avis: Agüero er tæt på at gøre comeback

Anders Lang Jensen - 01.10.21

// Sergio Agüero

Sergio Agüero fik en meget uheldig start i sin Barca-tid, eftersom han hurtigt løb ind i en lægskade. Argentineren nærmer sig dog sin officielle debut i blaugrana-trøjen med hastige skridt, og datoen for et comeback er nu sat.

En pause på 10 uger var dommen for Sergio Agüero, da lægskaden opstod forud for Joan Gamer-opgøret i sommer mod Juventus. Klubbens medicinske stab har arbejdet tæt med Sergio Agüero i hans genoptræningsforløb. Efter den kommende landsholdspause vil argentineren angiveligt være klar.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Ifølge avisen Sport har lægestaben sat dato for angriberens comeback, og det forventes, at Agüero vil være med i truppen til kampen mod Valencia den 17. oktober. Efter onsdagens Champions League-opgør mod Benfica, tørner Barca sammen med Atletico Madrid på lørdag, hvor der herefter er landskampspause.

Denne pause på et par uger passer perfekt ind i afslutningen af Sergio Agüeros forløb. Derfor vil angriberen kunne arbejde sig helt tilbage på træningsbanen og ifølge avisen altså være klar til sin Barca-debut mod Valencia i midten af oktober.

.:FORSIDE:.