fbpx
Annonce

Avis: AC stiller høje økonomiske krav

Anders Lang Jensen - 22.01.22

// Andreas Christensen

ps5 art


Jagten på danske Andreas Christensen spidser for alvor til, og Barca er ikke alene om at ville hente den 25-årige forsvarsspiller på en fri transfer til sommer. Økonomisk stiller Chelsea-spilleren høje krav, og det komplicerer en aftale.

Dialogen mellem Barca og danskerens lejr har været aktiv i en længere periode, hvor klubber som Bayern München, Dortmund og Atletico Madrid også er rygtet med i kampen. Selvom Andreas Christensen vil være kontraktfri til sommer, gør det ham dog ikke til en billig løsning på markedet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo stiller Andreas Christensens bagland nemlig høje økonomiske krav til en potentiel ny kontrakt. Det gør en mulig aftale mere kompliceret for Barca med den økonomiske status i det catalanske taget i betragtning.

Som stor profil i Chelsea og på det danske landshold er Andreas Christensens lejr udmærket klar over, hvilken værdi han repræsenterer specielt som transferfri spiller inden for det næste halve år. Det betyder, at der for alvor bliver skruet op i jagten på danskeren, og spørgsmålet er, om Barca kan være med.

.:FORSIDE:.