fbpx
Annonce

Aubameyangs vilde scoringsstime efter fem kampe

Benjamin Raltters - 28.02.22

// Aubameyang

ps5 art


Barcas nye angriber, Pierre-Emerick Aubameyang, indfrier på nuværende tidspunkt alle forventninger og mere til. Med endnu en scoring i kampen mod Bilbao er har gaboneseren scoret i tre kampe i træk, hvor det samlet er blevet til fem mål.

Aubameyang har siden sit skifte til Barca været en succes og er blevet velintegreret i Barcas offensiv og i den forstand indfriet alle de sportslige forventninger, der har været fra Xavi og den resterende del af ledelsen.  

Artiklen fortsætter under annoncen


I kampen mod Valencia fik han et af de mere heldige hattrick på scoringskontoen eftersom, at det tredje mål var en afretning af Pedris skud. Ikke desto mindre blev det tildelt til ham og han endte derfor med at blive registret for tre mål i storsejren på Mestalla. Dernæst scorede han et mål i returopgøret mod Napoli, hvor Barca sikkert anskaffede sig en billet videre i Europa League. 

Søndag var den gabonesiske angriber på spil igen mod Bilbao, hvor han scorede åbningsmålet til 1-0.  Slutresulatatet blev 4-0 til Barca, som særligt i afslutningsfasen udspillede baskerne.  

Noget tyder dermed på, at Barca-tilhængerne vil komme til at se flere saltomortaler i fremtiden, hvis formen forsætter for den stærkt spillende Aubameyang. 

.:FORSIDE:.