fbpx
Annonce

Aubameyang nomineret som månedens spiller i ligaen

Peter Vyff - 03.03.22

 

ps5 art


Pierre-Emerick Aubameyang har vist imponerede spil siden hans ankomst på transfervinduets sidste dag. Angriberen har scoret fire mål i de sidste to kampe og er nu fortjent med i kapløbet om at blive månedens spiller i februar

Det kom som lidt af en overraskelse, at det lykkedes at få underskrevet en kontrakt med den 32-årige Pierre-Emerick Aubameyang, som kom fra Arsenal på sidstedagen i transfervinduet. Han startede de første to kampe på bænken med korte indhop, men han har i de seneste to kampe fået en startplads i front, hvilket han har kvitteret med fire mål, deriblandt et imponerede hattrick imod Valencia.

Artiklen fortsætter under annoncen


Aubameyang er derfor fuldt fortjent nomineret til måneden spiller i den spanske liga sammen med seks andre kandidater: Nabil Fekir fra Real Betis, Pau Torres fra Villarreal, Thibaut Courtois fra Real Madrid, Vedat Muriqi fra Mallorca, Pere Milla fra Elche og Dani Vivian fra Athletic Bilbao.

Flere såede tvivl om gaboneserens manglende kampform, da han ankom til Camp Nou, da han ikke havde spillet en kamp i flere måneder. Barca-tilhængerne må derfor være begejstrede over, at man allerede nu har fået en så skarp version af den tidligere Arsenal-anfører at se.

Xavi har forsøgt sig med flere angribere i front i denne sæson, men det lader nu til, at Aubameyang har fået hans fulde tillid på trods af, at Memphis Depay er tilbage fra sin skade og Luuk de Jong har scoret fire mål i hans seneste seks kampe. De tre angribere scorede senest alle i kampen imod Athletic Bilbao, og det efterlader Xavi med flere offensive muligheder, når holdet i den kommende periode skal op imod hold som Galatasaray og Real Madrid.

Afstemningen om månedens spiller i La Liga er allerede igang og vinderen forventes at blive afsløret i løbet af næste uge.

// Aubameyang
.:FORSIDE:.