fbpx
Annonce

Aubameyang i fint selskab efter sit mål på Anoeta

Peter Vyff - 24.04.22

// Aubameyang

Barca kom tilbage på sejrssporet mod Real Sociedad på et mål at Aubameyang, som scorede sit niende mål i La Liga. Dermed tangerede han en imponerende rekord, der bringer ham i fornemt selskab.

Aubameyang kom til Barca fra Arsenal på fri transfer i vinterens transfervindue. Gaboneseren skiftede sin bænkplads ud med fast spilletid på Camp Nou, og det har vist sig at være en kæmpe succes.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Aubameyang har været stærkt medvirkede til holdets genoprejsning, og han har været det store omdrejningspunkt på banens sidste halvdel. Gaboneseren scorede kampens eneste mål i sejren over Real Sociedad, og det bragte ham op på 11 mål i 17 kampe for Barca, siden hans ankomst ved årsskiftet.

Spydsspidsen har været særdeles imponerende i La Liga, hvor størstedelen af hans scoringer er faldet. Scoringen i torsdags bragte ham op på siden af Ibrahimovic, Christian Vieri, Romario og Ronaldo Nazario, som de eneste spillere i La Ligas historie, der har fundet netmaskerne 9 gange i de første 11 kampe.

Aubameyang er derfor havnet i et imponernede selskab af fodboldstjerner, og forhåbentligt kan han fortsætte målformen i de kommende kampe, hvor Barca skal sikre sig andenpladsen, og dermed en sikker billet til næste års Champions League.

Ledensen på Camp Nou må være stærkt tilfreds med, at det lykkedes at hente en toprutineret målscorer helt transferfrit. Catalanerne vinder højst sandsynligt ikke titlen i år, men man har alle grunde til at være fortrøstningsfulde frem imod næste sæson, hvor holdet ser ud til at blive ganske konkurrencedygtigt.

.:FORSIDE:.