Aubameyang: 'Dembélé skal blive i Barca'

Peter Vyff - 11.04.22

// Aubameyang

Det lykkedes Barca at overkomme tre straffespark og tage sejren ude mod Levante søndag aften. Aubameyang scorede det udlignende mål til 1-1, og i et interview efter kampen kom han både ind på sin egen indsats og situationen omkring Dembéle.

Xavis mandskab spillede en tæt kamp imod bundholdet Levante, hvor sejren først kom i hus i de døende minutter, hvor Luuk de Jong scorede det forløsende hovedstødsmål. Hjemmeholdet fik i løbet af kampen tildelt hele tre straffespark, men det var altså ikke nok til at overkomme Barca.

Pierre-Emerick Aubameyang startede i front for Barca, inden han blev udskiftet i det 84. minut. Inden da scorede han et flot hovedstødsmål på indlæg fra Ousmane Dembélé, som han kom nærmere ind på i et interview kort efter kampen.

FCBSHOP art

Gaboneresen blev spurgt til hans mening om franskmandens kontraktsituation, og han holdte sig ikke tilbage og svarede kontant: 'Dembélé skal blive i Barca'. Angriberne har tidligere dannet makkerpar i deres tid hos Dortmund, og Aubameyang kom også ind på deres samarbejde på banen: 'Ousmane kender mig særdeles godt. Jeg skal altid være klar, når han kommer løbende ned i højre side'.

Barca imponerede ikke i første halvleg, hvor spillet ikke hang sammen, og Aubameyang kom også ind på, hvad der skulle til for at sejre: 'I første halvleg manglede vi intensitet, men i anden halvleg var vi meget bedre. Når vi bringer intensitet ind på banen, så vinder vi kampene. Vi skal tage en kamp ad gangen, men sejre kommer ikke af sig selv - det så vi i dag'.

Angriberen blev også spurgt ind til hans egen præstation og dommerkendelserne, og han havde dette at sige: 'Jeg spillede ikke godt i første halvleg, men i anden halvleg var jeg bedre. Jeg har endnu ikke set straffesparkene, men når dommeren har dømt det, så er der ikke meget at gøre'.