fbpx
Annonce

Arturo Vidal sender storrosende hilsen til Messi

Jacob Møller Nielsen - 18.03.21

// Lionel Messi // Arturo Vidal


Arturo Vidal har, som mange andre, grebet til tasterne efter Messi mandag aften tangerede Xavi Hernández' rekord på 767 kampe for Barcelona. På de sociale medier storroser chileren Messi for hans flotte bedrift.

Lionel Messi bliver ved med at skrive sig i historiebøgerne for FC Barcelona. Mandag aften var det således endnu en rekord, som Barca-superstjernen kan sætte på sit i forvejen imponerende CV. 

Med 767 kampe for Barcelona tangerer argentineren Xavi Hernández som den Barca-spiller i historien med flest kampe i Barca-trøjen. Og den rekord er ikke gået stille hen i resten af verden.

Flere gamle ikoner fra Barca, og også fodboldpersonligheder generelt, har ikke været blege for at give Messi anerkendelse for hans nyeste rekord. Dertil er også Messis gamle holdkammerat, Arturo Vidal, som på de sociale medier er ude med de helt store rosende ord om Barcas 10'er. Du kan læse her, hvad Vidal skrev til Messi:

'Endnu en rekord til min bror, Lionel Messi. Du er en mester i fodbold. Du er den bedste, en alien, et unikum, en magiker. Du vil helt sikkert fortsætte med at slå mange flere rekorder, du er unik. Et udenjordisk kram.'

Du kan se Vidals besked til Messi herunder:

https://twitter.com/kingarturo23/status/1371576553595940864

 

.:FORSIDE:.