fbpx
Annonce

Arrasate: 'Vi skal gøre det svært for Barca'

Peter Vyff - 11.01.24

 


Barca tager i aften mod Osasuna, når den sidste finalist til dette års spanske Super Cup skal findes. Catalanerne trak på papiret den nemmeste modstander i semifinalen, men Osasunas træner, Jaroba Arrasate, har ikke tænkt sig at gøre det nemt for de forsvarende mestre.

Årets første Clásico ser du til at kunne udspille sig i Saudi-Arabien, efter Real Madrid i går kvalificerede sig til finalen i den spanske Super Cup. Sidste års finalister besejrede Atlético Madrid med 5-3 i en hæsblæsende kamp, der først blev afgjort efter forlænget spilletid.

Det tegner derfor til at blive en gentagelse af sidste års finale, hvis Barca formår at slå Osasuna i aftenens semifnale. Catalanerne skal dog ikke forvente nogen nem kamp, hvilket Jaroba Arrasate understregede, da han deltog på gårsdagens pressemøde.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræneren fremhævede vigtigheden af kampen, imens han også forholdte sig optimistisk omkring chancerne for at kvalificere Osasuna til finalen: 'Det er en historisk kamp for klubben, og det er noget vi tager meget seriøst. Vi er klar over, at vi er det mindste hold i turneringen, men ingen skal tage vores håb om en sejr fra os' sagde Arrasate.

'Sidst vi mødte Barca, spillede vi lige op med dem, og endte kun med at tabe knebent. Det er et hold med stor kvalitet, og selvom de har spillet under niveau, er vi nødt til at respektere dem. Vi forventer det bedste af dem - det er trods alt de forsvarende mestre i La Liga og Supercuppen. Men i morgen skal vi kæmpe for sejren, og vi skal gøre det svært for Barca' tilføjede Osasuna-træneren.

Arrasate kom til sidst ind på forholdet til Xavi, samt kampens store betydning for Osasuna: 'Jeg har talt med Xavi et par gange, og selvom han er under pres, forholder han sig ganske rolig' sagde spanieren og afsluttede: 'Vi er med i kampen om en titel. Det er stort for os, og vores spillere, og selvom det er en lille turnering for de andre involverede hold, vil det at spille en finale, altid være en kæmpe bedrift for os.'

// Supercup
.:FORSIDE:.