fbpx
Annonce

Araújo: 'Jeg er glad her i Barca'

Simon Arun Vrábel - 14.03.24

// Ronald Araujo

Det var en naturligt glad Ronald Araújo, som efter sejren over Napoli mødte pressen, og den stærke forsvarsspiller brugte samtidig anledningen til at dementere de seneste måneders transferrygter, som har sendt ham væk.

Ronald Araújo spillede sammen med Pau Cubarsí en fremragende kamp i det centrale forsvar, hvor man helt og aldeles lukkede ned for Napoli-angriberen Osimhen, som flere gange røg i offside-fælden.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi formåede flere gange at fange Napoli-angriberne i offiside, og det var fordi, at vi positionerede os godt i forsvaret. Generelt spillede vi en flot kamp hjemme, og jeg er meget glad for den videre kvalifikation og holdets præstation. Det var vores mål at komme i kvartfinalen’, udtalte Araújo, inden han brugte lejligheden til at kommentere sin fremtid.

’Min fremtid afhænger af klubben. Alle ved, at jeg er glad her i Barca, og jeg er Xavi meget taknemmelig’, forsatte forsvarsspilleren fra mixed-zone inden han gav en besked til Xavi.

’Jeg håber, at Xavi bliver. Det var en personlig beslutning fra hans side, som han følte var rigtig. Vi er alle sammen rigtig glade for Xavi, og personligt føler jeg, at jeg har udviklet mig meget, siden han blev træner. Det er jeg ham meget taknemmelig for' afsluttede forsvarsklippen.

araujo67F

.:FORSIDE:.