fbpx
Annonce

Araujo: 'Det er en fiasko, men vi må rejse os'

FCBARCELONA.DK - 15.04.22

// Ronald Araujo

Ronald Araujo var en af de få spillere der havde lyst til at tale med pressen efter 2-3 skuffelsen mod Eintrancht Frankfurt. Han var ikke bleg for at betegne det som en fiasko, at holdet nu er ude af Europa League.

'Ud fra hvor holdet er nu, med de kvaliteter vi har og det som vi har præsteret på det seneste, mener jeg godt vi kan sige at det er en fiasko, for vi ønskede at vinde Europa Legaue. Det var vigtigt for os og for det hold vi er ved at skabe. Med så mange unge spillere som vi har, ville det betyde rigtig meget at vinde denne turnering' kom det fra ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi må rejse hovedet, for vi har gjort det godt i de seneste måneder og det er vi tilfredse med. Vi skal fortsætte vores arbejde i det der mangler af ligaen og forberede næste sæson godt. Den bliver helt sikkert god' fortsatte Araujo.

'Det er ærgerligt at vi taber denne kamp. Trods resultatet synes jeg vi spillede en god kamp og gjorde det vi havde arbejdet på. Desværre lavede vi tre fejl der gav mål. Vores modstander slog til på de rigtige tidspunkter. I Europa er det detaljer du ikke må lade ske. Derfor er vi ikke videre i turneringen' fortsatte han.

Også de mange tyske tilskuere på Camp Nou fik en kommentar. 'Det hæmmede os ikke, for vi vidste at vi skulle spille vores eget spil, men det overrasker mig, at de havde så mange fans på vores stadion. Det er noget klubben må se på. Jeg vil gerne takke vores tilhængere, for de støttede os trods resultatet' afsluttede Araujo.

.:FORSIDE:.