fbpx
Annonce

Andreas Christensen fylder meget i den lokale presse

FCBARCELONA.DK - 02.03.22

// Andreas Christensen

ps5 art


Andreas Christensen har de seneste måneder været rygtet kraftigt til Barca og danskeren får meget omtale i catalanske og spanske medier i dag. Han beskrives som den ideelle spiller for klubben og et skifte tages næsten for givet.

Det er ikke bare de danske medier der beskræftiger sig med Andreas Christensens fodboldmæssige fremtid. Flere sportsmedier i Catalonien og Spanien har danskeren på agendaen og de tager nærmest samstemmende for givet, at han fortsætter sin karriere i Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Sport har haft gang i Photoshop og iført danskeren Barca-trøjen. De bruger meget spalteplads på AC, som han kaldes i Danmark. Man citerer tidligere holdkammerater og gennemgår hele hans karriere. Samtidig fremhæver Sport AC's hurtighed og evne til at føre bolden frem, aspekter der er vigtige for en forsvarsspiller i Barca.

Mundo Deportivo skriver direkte, at Barca har sikret sig AC og de fremhæver at han kommer på fri transfer, hvilket også betragtes som en stor fordel, Barcas stramme økonomi taget i betragtning. Også AC's alder på 25 år beskrives som et plus og avisen skriver endvidere, at han foretrækker Barca fremfor andre interesserede klubber.

Madrid-avisen Marca følger i fodsporene på sine catalanske kollegaer. De fremhæver også AC's kvaliteter og tilføjer hans styrke i luften og med de hurtige pasninger. Også Marca betragter AC's skifte til Barca som meget sandsynligt.

De tre aviser omtaler AC som en afgørende spiller hos Champions League vinderne fra Chelsea og danskeren betragtes som en mulig signing fra øverste hylde.

.:FORSIDE:.