fbpx
Annonce

Alves: 'Min trøje er en hyldest til Stoichkov og Iniesta'

FCBARCELONA.DK - 17.11.21

@ Getty Images
// Dani Alves

instabar

Dani Alves blev denne onsdag præsenteret på Camp Nou og her holdt den karismatiske brasilianer en tale foran de tusindevis af Barca-fans. Her sagde han blandt andet, at han har valgt trøje nummer 8 for at hylde Hristo Stoichkov og Andrés Iniesta.

Læs hvad Dani Alves sagde her.

'Hej alle cules. Så er jeg her igen. Sidste gang jeg holdt denne mikrofon her på stadion sagde jeg, at jeg ikke vidste hvor lang tid denne drøm ville vare. Nu er det slået fast, at drømmen ikke er slut endnu og derfor er jeg her igen. I har altid fået mig til at føle mig speciel og dette har ikke ændret sig. Jeg er en af jer. Visca el Barça og visca Catalunya!'.

ps5 art

'Vi kan ikke skjule vores historie og derfor kunne jeg kun træde ind på Camp Nou i bare fødder. Barca tilhører ikke mig eller præsidenten. Den tilhører tilhængerne. Jeg kommer for at gøre en forskel. Der er allerede en bedre stemning og flere grin i omkædningsrummet efter jeg er kommet til. Vi skal stå sammen og det er grunden til, at jeg er her. Vi kan kun klare det sammen'.

'Vi skal huske at sætte pris på de store spillere, som har været i klubben tidligere. Derfor har jeg valgt trøje nummer 8 for at hylde Hristo Stoichkov og Andrés Iniesta' sagde Dani Alves til slut, inde han selv blev hyldet af de mange tilhængere på tribunen.

Se Alves hylde Stoichkov og Iniesta herunder.

.:FORSIDE:.