fbpx
Annonce

Alves: 'Heldigt for Madrid, at vi først er i form nu'

Simon Arun Vrábel - 22.04.22

// Dani Alves

Kort efter at kampen imod Real Sociedad blev fløjtet af, gav Dani Alves interview til Movistar+ hvor han blandt andet erklærede mesterskabet uopnåeligt, men samtidig sendte en lille stikpille i retning af Real Madrid.

Det var en naturligt meget glad og som altid humørfyldt Dani Alves som efter sejren imod Real Sociedad mødte pressen hvor han satte ord på kampen, mesterskabsræset samt den skade som gjorde, at han kort efter pausen måtte lade sig udskifte med Sergiño Dest. Alves begyndte dog med at sætte ord på det titelræs som har kørt i de seneste uger med Real Madrid.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Real Madrid er heldige med at vi ikke har fundet vores form tidligere på sæsonen og vi er uheldige med, at det har taget os så lang tid at komme i gang, men sådan er livet. Vi kunne dog have kæmpet med dem på et helt andet niveau, men vi er kommet i form sent på sæsonen og vi har måtte yde en kæmpe indsats for at komme dertil. Vi vidste at det ville blive en hård kamp på grund af det niveau de spiller på, men nu må vi fokusere på, at slutte på andenpladsen. Men de er heldige med at sæsonen snart slutter' sagde han.

Efterfølgende var det en noget mere ydmyg Dani Alves som kommenterede kampens forløb på Estadio Anoeta. ’Vi vidste at det ville blive en svær kamp fordi det er altid svært at spille imod Real Sociedad, for de presser højt på banen. I anden halvleg pressede de igen højt og det led vi meget under. I fodbold er det svært at vinde men i dag vandt vi' fortsatte han.

Herefter blev Alves’ analyse en smule mere teknisk. ’Vi havde dog forberedt os på at kampen ville blive som den blev og derfor blev vi nødt til at give dem små rum til at arbejde på. På midten dannede de en diamant så jeg blev nødt til at gå med op for at skabe balance på holdet. Målet kom dog og det skabte en smule ro på kampen, men vi vidste at vi ville lide i dag’ kom det fra brasilianeren.

Til sidst blev Alves spurgt ind til holdets og hans egen fysiske form, da han var én ud af tre Barca-spillere som måtte lade sig udskifte med en skade. ’Fysisk har vi det alle fint, men her i slutningen af sæsonen kan vi alle mærke det i kroppen, men vi vidste alle hvor vigtigt det var at få tre point i dag for at bringe os tættere på vores mål' svarede han.

Om sin egen fysiske form sagde Alves til sidst: ’Kunne jeg have spillet videre? Joh.. Jeg havde en mindre skade i sidste kamp og derfor har jeg ikke haft meget mulighed for at træne med holdet. Nu er det dog tid til at yde lidt ekstra og give alt hvad vi har i os i de sidste kampe for at nå vores mål' afsluttede brasilianeren.

Næste gang Dani Alves og resten af truppen får muligheden for at komme tættere på at sikre top fire og allerhelst andenpladsen er på søndag, når den udsatte kamp imod Rayo Vallecano spilles.

.:FORSIDE:.