fbpx
Annonce

Alt lykkedes for Barca i storsejren over Sociedad

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.03.21

© Getty Images
// Real Sociedad

I storsejren over Real Sociedad på udebane søndag lykkedes alt for catalanerne, der udspillede baskerne på deres ellers normalt stærke hjemmebane Anoeta. Det var uden tvivl en af Barcas bedste kampe i sæsonen.

Den hollandske Barca-træner Ronald Koeman stillede endnu engang op med tre spillere i det centrale forsvar, mens Dest og Alba blev rykket længere frem på kanterne i en mere offensiv rolle. Det viste sig at være en god beslutning af Koeman, for med den opstilling knuste Barca på overbevisende vis Real Sociedad.

Alt lykkedes i kampen. Forsvaret var stærkt, kombinationerne og samspillet flød, spillerne var effektive foran mål og hele holdet præsterede på et meget højt niveau. Selv Griezmann spillede godt. Det lover godt nu her hvor Barca er gået ind i den afgørende del af sæsonen.

Koeman kan derfor glæde sig over, at holdet endelig er ved at høste frugterne af deres hårde arbejde. Kan Barca fortsætte det spil, som de leverede mod Real Sociedad, så tegner det godt for at vinde de to store spanske titler i denne sæson.

Efter kampen var det da også en glad Ronald Koeman som kommenterede holdets indsats mod baskerne. Her var der ros over hele linjen til holdet, hvilket må siges at være fuldt fortjent. Barca kan dermed gå på landskampspause med ro i maven.


.:FORSIDE:.