fbpx
Annonce

Alonso er blevet succesfuldt opereret i Bordeaux

Anders Lang Jensen - 04.01.24

© Getty Images
// Marcos Alonso

I starten af december måned blev Marcos Alonso skadet i ryggen, og den oprindelige plan var at undgå en operation. Genoptræningen forløb dog ikke planmæssigt, og nu er spanieren blevet opereret i Frankrig, meddeler Barca.

Rent sportsligt er det ikke et voldsomt tab for Barca, at Marcos Alonso har misset en række kampe og også kommer til at gøre i de kommende måneder efter operationen. Spilletiden har i efteråret været yderst begrænset, og nu venter der et par måneder med genoptræning.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Marcos Alonso har succesfuldt gennemgået et indgreb for sin rygskade. Operationen blev udført af Dr. Amélie Léglise under opsyn af klubbens medicinske stab på the Sports Clinic Bordeaux Merignac. Genoptræningen vil afgøre spillerens tilbagevenden fra skade’, lyder det på klubbens hjemmeside.

Meget tyder på, at Marcos Alonso tidligst kommer tilbage på banen til marts, og det ligner derfra hans sidste måneder som Barca-spiller. Forsvarsspilleren har kontraktudløb til sommer, og klubben ventes ikke at tilbyde en forlængelse til Alonso, der dermed meget vel forlader det catalanske på en fri transfer.


alonso13

 

.:FORSIDE:.