fbpx
Annonce

Avis: Alonso skal opereres og er ude i en måned

Simon Arun Vrábel - 22.12.23

// Marcos Alonso

Venstrebacken Marcos Alonso har siddet ude med en rygskade i hele december måned, og da skaden ikke er blevet bedre i løbet af de seneste uger, har han angiveligt besluttet sig for at lade sig operere.

Det er ikke meget man har set til Marcos Alonso i denne sæson, for forsvarsspilleren har primært siddet på bænken i den første halvdel af sæsonen, og nu lader det til, at der kommer til at gå endnu længere tid, inden man ser venstrebacken i aktion igen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alonso ankom til Barca i sidste sæson, hvor det blev til regulært med spilletid, men opblomstringen af Alejandro Balde samt forstærkningerne af Iñigo Martínez og João Cancelo, har skubbet spanieren langt bag i køen i kampen om spilletid. Nu sætter en rygskade horisonten for spilletid endnu længere væk.

Den 32-årige forsvarsspiller har nemlig ikke vist fremskridt i genoptræningen af den rygskade, som han pådrog sig i starten af december, og nu fortæller avisen Sport, at Alonso i samråd med Barcas lægestab, er blevet enig om, at lægge sig under kniven for komme sig helt over de smerter, som i øjeblikket afholder ham fra træningsbanen.

Avisen fortæller, at beslutningen forventes at blive offentliggjort i løbet af de kommende dage, og at Alonso derefter vil være uden for Xavis disposition i mindst en måned. Derefter kommer genoptræningen, hvilket gør, at det er usikkert, om man overhovedet får Alonso at se i blaugrana igen, da hans kontrakt udløber til sommer, og umiddelbart tyder intet på, at den sportslige ledelse har en forlængelse klar.



 

.:FORSIDE:.