fbpx
Annonce

Alba og Eric García i risiko for karantæne

FCBARCELONA.DK - 20.02.22

// Valencia

ps5 art


Når Barca i eftermiddag gæster Valencia på Mestalla, bliver det nok med Eric García og Jordi Alba i startopstillingen. De har begge samlet sig fire gule kort og dermed risikikerer de karantæne og det vil være skidt for holdet.

Barcas centrale forsvar er ramt af skader hos både Umtiti og Lenglet, mens Piqué i dag sidder ude med karantæne. Dertil kommer at Alejandro Balde er skadet. Dermed er det oplagt at Eric García og Jordi Alba kan se frem til 90 minutter i dagens kamp.

Artiklen fortsætter under annoncen


De skal begge forsøge at undgå en advarsel i eftermiddag, for kommer det gule kort op af dommerens lomme, betyder det karantæne i næste opgør, der er på søndag mod Athletic Club Bilbao hjemme på Camp Nou.

Især i Jordi Albas tilfælde vil en karantæne mod Bilbao være skidt nyt, for der er ingen naturlig afløser til venstre back. Et fravær af Alba mod Bilbao vil svække holdet markant.

Piqué vil være tilbage fra sin karantæne mod Bilbao, så en karantæne til Eric García er mindre alvorlig, men det vil under alle svække Xavis muligheder for at skifte ud i løbet af kampen.

Kampen mod Valencia spilles kl. 16.15 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.