fbpx
Annonce

Alba: 'Jeg forlader kun Barca hvis jeg ikke præsterer'

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.03.21

// Jordi Alba


Sidste sommer da Barca startede med at rense ud i truppen ved at sende flere aldrende spillere videre i karrieren, var Jordi Alba en af dem som blev nævnt i den kategori. I et interview taler han om sin fremtid i den catalanske storklub.

Tidligere på ugen var Jordi Alba med ved indvielsen af en Johan Cruff fodboldbane i L'Hospitalet de Llobregat-bydelen i Barcelona, hvor han selv er født. Her svarede catalaneren på flere spørgsmål omkring sine holdkammerater og sin fremtid.

Læs hvad han sagde her:

Spillernes alder:
'Jeg er i en god tid i min karriere både fysisk og mentalt, men jeg mener ikke man skal lægge så meget i hvilken alder vi spillere har. I stedet skal man vurdere os ud fra hvad der bliver præsteret på banen og ikke årstallet på vores ID-kort' sagde han.

Tilliden fra klubben:
'Jeg har mine holdkammeraters tillid. Det gælder også for trænerstaben og præsidenten. Vi kender alle til de relationer jeg har til dem' kom det fra ham.

Leo Messi:
'Han er en spiller som elsker klubben og mit håb er, at han bliver og bliver ved med at give os glæde, men det er hans beslutning og han skal nok fortælle hvad han vælger. Når vi er i omklædningsrummet, så spørger vi ham ikke om hvad han gør' afslørede han.

Fremtidsplanerne:
'Jeg håber, at jeg kan fortsætte i mange år endnu i Barca, som er klubben i mit liv, men det kommer an på det niveau jeg leverer. Så længe jeg fortsætter med at spille så godt som jeg gør og har det godt, så vil jeg fortsætte i Barca, men hvis jeg ikke præsterer, så er jeg den første til at forlade klubben' afsluttede han.

.:FORSIDE:.