fbpx
Annonce

Agent: 'Barca er ved at miste Dembélé'

FCBARCELONA.DK - 18.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Polemikken om Dembélés manglende kontraktforlængelse med Barca er fortsat ufortrødent. Efter nyheder om en positiv samtale med Xavi, samt et planlagt møde onsdag, kommer franskmandens agent nu med spydige udtalelser.

De seneste meldinger tirsdag er gået på, at Dembélé under tirsdagens træning skulle have haft en privat snak med Xavi. Her skulle han have gjort det klart, at han ønsker at forlænge sin kontrakt. Derudover meldes det, at den sportslige ledelse skal mødes med angriberens agent onsdag til et endegyldigt møde.

Moussa Sissoko, som er Dembélés kontroversielle agent, kommer dog nu med spydige kommentarer om sagen. Det gør han i udtalelser til franske RMC tirsdag eftermiddag.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi ved ikke hvad der kommer til at ske. Der er på nuværende tidspunkt ingen enighed eller noget underskrevet. Men jeg kan sige så meget, at den sportslige ledelse i Barca ene og alene er ved at miste Dembélé. Lige fra start har vi været åbne for forhandlinger. Selvfølgelig har vi nogle krav, men vi har aldrig lukket døren' sagde Sissoko.

'De kan ikke tillade sig at true os med, at Dembélé ikke kommer til at spille resten af sæsonen hvis ikke han forlænger nu. Trusler som disse virker ikke på sådan nogle som os. Måske virker de på andre agenter, men ikke på mig. Jeg forsvarer udelukkende min klients interesser, sagde agenten til slut.

Dermed har Moussa Sissoko endnu engang i offentligheden hældt mere benzin på bålet og gjort forudsætningerne for onsdagens møde mere vanskelige. Det bliver derfor spændende at se hvad resultatet bliver, når parterne mødes i morgen.

.:FORSIDE:.