fbpx
Annonce

Afstanden til Atlético skal mindskes mod Huesca

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.03.21

© Getty Images
// Huesca

Senere i aften spiller Barca den anden kamp i ligaen mod Huesca i denne sæson denne gang hjemme på Camp Nou. Her handler det for catalanerne om at mindske afstanden til førerholdet Atlético Madrid med en sejr over sidstepladsen.

Med Atléticos pointtab på udebane mod Getafe i weekenden er vejen banet for, at Barca kan reducere afstanden til madrilenerne til bare fire point i aften, men det kræver, at Barca vinder over aftenens modstander Huesca.

Mulighederne for en sejr til Barca er da også store, for Huesca kommer til Camp Nou som ligaens dårligste hold med 20 point efter 26 kampe. Dermed ligger oprykkerne sidst i tabellen. Huesca har også kun hentet en sejr på udebane i denne sæson i La Liga.

Samtidig lysner på skadesfronten for Barca, da Ronald Araújo er klar igen efter sin seneste skade og er med i truppen til kampen i aften. Dermed må Barca kun undvære Piqué, Sergi Roberto, Coutinho og Ansu Fati. Hos Huesca ser de ud til at have Gastón Silva, Pedro Mosquera og den tidligere Barca-spiller Sandro Ramírez ude med skader.

Den første kamp mellem Barca og Huesca i denne sæson blev spillet tilbage i januar måned, hvor catalanerne rejste hjem til Barcelona med en snæver sejr på 0-1. Kampen mod Huesca starter klokken 21.00 og vises direkte i dansk tv på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.