Abde og Jutglá hjalp B-holdet til vigtig udesejr

FCBARCELONA.DK - 27.02.22

// Barca B

Både Abde og Jutglá var hyppigt med i førsteholdstruppen indtil januar, men nu er de to angribere tilbage på B-holdet. I går aftes spillede de hovedroller, da det endelig lykkedes for holdet at hente en tiltrængt sejr.

Barca B har været i store problemer på det seneste med otte kampe i træk uden sejr. Det sendte dem fra den øverste del af tabellen ned til en placering tæt på nedrykningsstregen. Derfor var der pres på træner Sergi Barjuan og hans spillere, da de i går aftes mødte Alcoyano på udebane.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art

Alcoyano blander sig i oprykningskampen i Segunda B, så det så på forhånd svært ud for det kriseramte Barca B, men de lykkedes alligevel at kunne rejse hjem med alle tre point efter en sejr på 2-3.

Alcoyano var bedst i de første 45 minutter og de kunne fortjent gå til pause med en 1-0 føring. Barca B kom bedre med i anden halvleg og på to hurtige scoringer i det 54. og 55. minut kom de på 1-2. Det var Peque og Abde der stod for de to mål. Abdes scoring var en ren perle, hvor han satte flere modstandere af og sendte bolden i nettet med et hårdt skud.

Barca B kom hurtigt ned på jorden igen, for allerede i det 64. minut fik hjemmeholdet udlignet til 2-2. Alcoyano satte herefter Barca B under et massivt pres og det trak op til endnu et nederlag, men i kampens næstsidste minut lykkedes det for Jutglá at sende et 2-3 mål i nettet på et oplæg fra Jandro.

Dermed fik Barca B en vigtig og ikke mindst tiltrængt sejr, der helt sikkert styrker moralen til de kommende kampe. De tre point betyder samtidig, at der kom lidt afstand til nedrykningsstregen.