fbpx
Annonce

10 Barca-spillere skal i aktion i landskampspausen

FCBARCELONA.DK - 03.10.21

Efter kampen i går mod Atlético Madrid, venter der nu endnu en landskampspause på små to uger. Denne gang har Barca ti spillere der skal i aktion for deres respektive landshold. Få overblikket her.

Det er i denne landskampspause at UEFA afvikler Nations League Final Four hvor Spanien møder Italien i den ene semifinale. Her har Luis Enrique udtaget Sergio Busquets, Eric García og den store overraskelse Gavi. Derimod er Jordi Alba ikke udtaget, da han var skadet da truppen blev udtaget. Pedri var udtaget til kampene i Nations League, men hans lårskade tvang ham til at melde afbud.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Den tidligere Barca-træner Louis van Gaal, er nu træner for Holland. Han har udtaget Memphis Depay, Frenkie de Jong og Luuk de Jong til VM-kvalifikationskampene mod Letland og Gibraltar.

Derudover er Ter Stegen udtaget til Tysklands kampe mod Rumænien og Makedonien, mens Yusuf Demir skal i aktion for Østrig, der møder Færøerne og Danmark.

Ronald Araujo er udtaget for Uruguay til kampene mod Columbia, Argentina og Brasilien, mens Sergiño Dest tørner ud for USA mod Jamaica, Panama og Costa Rica.

.:FORSIDE:.