fbpx
Annonce

10 spillere trænede i går trods fridag

FCBARCELONA.DK - 15.02.23

// Træning

Xavi havde givet sine spillere en fridag i går tirsdag, men det afholdt ikke næsten halvdelen af truppen fra at møde frivilligt frem på træningsanlægget Ciutat Esportiva, for at træne på fridagen.

Barca-spillerne er i gang med et hårdt program og derfor er der brug for pauser. Holdet var igennem en krævende kamp mod Villarreal søndag aften og mandag gennemførte Xavi en gang restitutionstræning, hvor det mest handlede om at løsne musklerne op.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går fik spillere så en velkommen fridag, men alligevel mødte hele 10 spiller frem for at træne for sig selv. Det drejede sig om Eric García, Jordi Alba, Balde, Sergi Roberto, Gavi. Pablo Torre, Ferran Torres, Ansu Fati, Busquets og Dembélé.

De to sidstnævnte er begge i gang med genoptræningen efter deres respektive skader, mens de øvrige otte følte behov for en tur i træningslokalet.

At så mange møder frem på en fridag vidner om en god indstilling på holdet. Dem som ikke mødte frem har mere følt behov for en pause, inden holdet tager hul på forberedelserne til torsdagens kamp mod Manchester United.



.:FORSIDE:.