FCBARCELONA.DK - 26.06.21

Martin Braithwaite spillede en vigtig rolle i den danske EM-triumf mod Wales, der blev besejret med 4-0. Barca-angriberen skabte målet til 2-0 og han lukkede selv festen med 4-0 scoringen i kampens tillægsminutter.

Danmark og Braithwaite er sikkert videre til EM-kvartfinalen efter 4-0 sejren over Wales i Amsterdam, hvor tusindevis af tilrejsende danske fans skabte en flot kulisse.

Braithwaite startede igen inde for Danmark og som altid arbejdede han benhårdt for holdet. Det var dog først i anden halvleg at han virkelig strålede. Der var ikke spillet mange minutter efter pausen inden at Braithwaite skabte en omstilling og kom til baglinjen. Indlægget var ikke præcist, men en skidt clearing af Wales-forsvaret betød at Dolberg kunne gøre det til 2-0.

I dommerens tillægstid blev Braithwaite belønnet for sine solide indsats, da han gjorde det til 4-0. I første omgang blev målet annulleret for offside, men det ændrede en VAR kendelse på. Dermed blev Braithwaite noteret for sin første scoring ved EM. Kort forinden havde han haft en forsøg på stolpen.