FCBARCELONA.DK - 09.03.20

© FC Barcelona

Barca-Legends spillede sin anden kamp i Colombia i weekenden, hvor det denne gang blev til et 1-1 resultat. Kampen blev skæmmet af en svinestreg af den colombianske legende Valderrama.

Det var med velkendte pofiler som Sergi Barjuan, Puyol, Belletti, Saviola, Edmilson, Giovanni, Rivaldo og Stoichkov, at Barca-Legends mødte et hold sammensat af colombianske legender i Bogotá.

Det blev en tæt affære hvor man fik set, at trods de gamle og slidte ben, kan de nu pensionerede spillere stadig spille seværdig fodbold. Det glemte den 58-årige Valderrama dog et øjeblik efter en halv time, da han bevidst fejede benene væk under Barcas Trashorras, hvilket medførte rødt kort.

Holdene gik til pause med 0-0, men målene udeblev ikke i anden halvleg . Her bragte Javier Saviola Barca-Legends foran, men få minutter efter blev der udlignet til 1-1.