Koeman: 'Jeg kan godt forstå, hvis man tvivler på mig'

FCBARCELONA.DK - 12.05.21

Det var en dybt skuffet Ronald Koeman der udtalte sig efter 3-3 kampen mod Levante. Han havde svært ved at finde ord for hvad der var sket og han erkendte, at han udemærket forstår, hvis nogle tvivler på hans fremtid i klubben.

'Vi spillede godt i første halvleg, med god fart i bolden og med intensitet. Vi kom foran, men i anden halvleg mistede vi mange farlige bolde og intensiteten faldt. Vi lavede mange fejl i forsvaret og var ikke opmærksomme. Efter 2-2 målet reagerede vi og scorede, men det var for let for Levante at score. Tre mål på 45 minutter er ikke det niveau man forventer af Barcelona' indledte Koeman.

Her er hvad han ellers sagde:

0-2 føring sat over styr:
'Kampene varer 90 minutter og vores niveau faldt i anden halvleg. Levante skabte noget farligt med pasninger, hvor vi ikke forsvarede os godt nok. Det er meget skuffende. Det er muligt at forstå, hvorfor vi ikke vandt kampen. Det er svært at forklare, hvad der skete'.

Mulighederne for at vinde mesterskabet:
'Vores mål var at vinde de tre sidste kampe og samtidig håbe, at de andre mister point, men nu  bliver det meget svært at vinde ligaen'.

Dembélé som højre wingback.:
'Han skabte meget farligt på kanten og defensivt gjorde han det godt. Ved vores andet mål udførte han et vildt kontraangreb'.

Hvem bærer ansvaret for skuffelsen:
'Som træner er man altid ansvarlig. I pausen talte vi om, at vi skulle forbedre os i forsvaret og ikke dale i intensitet. Det er hårdt for mig, for vi havde håb og var foran 0-2. Jeg forventede ikke at spille uafgjort'.

Koemans fremtid som Barca-træner:
'Der stilles altid spørgsmål ved trænerne, men jeg kan godt forstå, hvis der tvivles på mig efter vores anden halvleg. Vi er alle meget skuffet og spørger os selv hvad der skete i anden halvleg, men vi må videre. Vi skal forberede os til næste uge' afsluttede han.