FCBARCELONA.DK - 28.10.19

// Barca B

Barca B har for alvor meldt sig ind i oprykningskampen i 2. division B, efter at de i går hentede en vigtig og svær sejr over naboerne fra Sabadell. Med sejren indtager holdet nu en fjerdeplads i tabellen.

Sabadell er ligesom Barca B aspirant til oprykning til landets næstbedste række, 2.division A, så der stod meget spil, da de to naboer mødtes på Barca B’s hjemmebane Estadi Johan Cruyff.

Barca B lagde bedst ud og skabte en god mulighed til Collado, der dog måtte se keeperen afværge. Ikke lang tid efter kom belønningen for den gode start, da Monchu kunne gøre det til 1-0 efter godt forarbejde af Saverio. Munchu var tæt på igen inden pausefløjtet på et direkte frispark, men her strøg bolden tæt forbi sammenføjningen.

Sabadell lagde bedst ud efter pausen, hvor de fik sat Barca B under pres. Trods gæsternes dominans fungerede Barcas defensiv dog godt og Sabadell kom ikke frem til det store.

Det gjorde Kike Saverio til gengæld, men han måtte se sit forsøg tage overliggeren. Sabadell var tvunget til at satse og det gav den indskiftede Hiroki Abe en stor mulighed, men også her parerede gæsternes målmand.

I kampens overtid lykkedes det for Sabadell at skabe et par store muligheder der kunne have betydet udligning, men Iñaki Peña viste sin store klasse i målet på en aften, hvor han ellers ikke havde meget at lave.

Dermed fik Barca B fortjent de tre point og det betyder, at de overhaler Sabadell i tabellen og nu indtager fjerdepladsen, der giver adgang til kvalifikationskampe til oprykning.

Barca B benyttede følgende spillere i opgøret: : Iñaki Peña, Morer, Mingueza, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu (Cuenca 87’), Abel Ruiz, Saverio (Hiroki Abe 75’), Araujo, Jandro (Sarsanedas 84’) og Akieme.