fbpx
Annonce

Yamal og Guiu var de positive oplevelser i Dallas

Simon Arun Vrábel - 22.12.23

 


Da opvisningskampen imod Club America lå kun 36 timer efter ligakampen i Barcelona imod Almeria, havde Xavi valgt at benytte en række akademispillere, og især Lamine Yamal og Marc Guiu greb chancen.

På trods af, at Xavi havde udtaget hele holdet til showkampen i Dallas, var forventningen, at flere af de unge spillere også ville få chancen og det kom til at holde stik. Her var det specielt Lamine Yamal og Marc Guiu der skilte sig ud, da de hver scorede et mål i kampens første halve time.

Artiklen fortsætter under annoncen


Yamal åbnede kampen med sin scoring efter kun seks minutter, hvor han stjal bolden på midten af banen. Herefter satte den 16-årige angriber i et sprint imod mexicanernes mål, tog et godt træk ind i feltet, hvorefter han kløgtigt sparkede bolden i mål.

Imens Club America fik udlignet kort tid efter, bragte Marc Guiu sig selv i fokus ved at bringe Barca foran med endnu et flot catalansk mål. Héctor Font spillede først bande med Unai hvorefter han sparkede bolden ind i feltet, og her kom Guiu med en lang tå og sendte bolden i mål til stor glæde for 17-årige spydspidsangriber.



// Club America
.:FORSIDE:.