fbpx
Annonce

Xavi: 'Jeg tog beslutningen for nogle dage siden'

FCBARCELONA.DK - 28.01.24

 


Efter at Xavi havde indledt pressemødet i går med at meddele, at han stopper som Barca-træner efter denne sæson, svarede han på spørgsmål fra medierne. Her uddybede han årsagen til sin beslutning.

'Jeg synes det er sund fornuft, for jeg tænker på klubben og ikke på mig selv. Jeg mener det vil gøre situationen mindre intens og jeg føler mig som den maksimalt ansvarlige. Mit projekt som træner bør slutte den 30. juni. Det vil lette presset på spillerne og jeg føler mig også selv lettet' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg tog beslutningen for nogle dage siden. Jeg ønsker kun det bedste for klubben og det er bedst, at jeg ikke fortsætter efter den 30. juni. Jeg vil gerne takke præsidenten for tilliden' fortsatte han.

Xavi blev spurgt til sit møde med præsident Laporta efter kampen. 'Det var en meget menneskelig samtale. Jeg holder meget af præsidenten. Der er brug for en ny dynamik og jeg mener det er det rigtige tidspunkt, ikke mindst for spillerne. De fortjener ikke denne situation' svarede han.

'Jeg har drøftet dette med min kone, med min bror og min stab. Det føles naturligt og jeg ønsker ikke at blive et problem for klubben. Det er det sidste jeg ønsker. Løsningen er at jeg stopper den 30. juni. Jeg har tænkt grundigt over det' lød det videre fra Xavi.

'Jeg mener stadig vi kan kæmpe med om ligaen, selvom vi er 10 point efter. Skulle vi vinde Championas League, vil det ikke ændre min beslutning. Nu hvor jeg har meddelt min afgang, har jeg endnu større forhåbninger om Champions League og jeg vil give alt de sidste fire måneder' afsluttede Xavi.



// Xavi
.:FORSIDE:.