fbpx
Annonce

Xavi: 'Jeg er ikke tilfreds med spillet, men vi vandt'

FCBARCELONA.DK - 24.01.22

// Xavi // Alavés

ps5 art


På sit pressemøde efter sejren over Deportivo Alavés var Xavi ikke bleg for at erkende, at han ikke var tilfreds med holdets indsats. Derfor glædede han sig ekstra over, at det alligevel lykkedes at få de tre point med hjem.

'Denne triumf er med til at give os selvtillid og udvikle det vi gør. Vi havde det lidt svært, for vi havde svært ved at skabe chancer og spillet var ikke brilliant. Vi skal være selvkritiske, for vi dominerede, men havde det svært mand mod mand. Vi skal være mere tålmodige' indledte Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi er med i kampen om de øverste pladser. Vi får en meget vigtig sejr med hjem. Det er afgørende for vores selvtillid og jeg er meget glad på truppens vegne. Det er tre spektakulære point' fortsatte han.

'Vi havde forventet en kamp som den i dag og det holdt hårdt, men det også vigtigt at vi holdt målet rent. Jeg er ikke tilfreds med spillet, men vi vandt. Det er svært for alle holde at vinde, for det er meget jævnbyrdigt denne sæson' kom det fra Barca-træneren.

'Vi skal kunne spille bedre, men spillernes selvtillid er lav, så derfor fejrede vi sejren ekstra i dag. Det er ikke let at spille i Barca, for her vejer trøjen 20 kilo mere end andre steder' sagde han videre.

Nu kommer der en landskampspause og det ser Xavi som en fordel. 'Landskampspausen er godt for os, for vi har brug for en pause, så vi kan få folk tilbage og genfinde vores spillestil. Det er en luksus der giver nyt liv' sagde han.

Til sidst fik Pedris indsats en kommentar. 'Han er en fantastisk fodboldspiller. Det er spektakulært hvad han laver som 19-årig. Det er en fornøjelse at have ham på holdet' afsluttede Xavi.

.:FORSIDE:.