fbpx
Annonce

Xavi har brug for at holdet scorer mål i aften

FCBARCELONA.DK - 27.11.21

// Villarreal

instabar


I aften står Xavi på sidelinjen i sin tredje kamp som Barca-træner, når holdet gæster Villarreal i La Liga. I de to første kampe mod Espanyol og Benfica, evnede holdet ikke at score i åbent spil, så det skal der laves om på i aften.

Der har været en tydelig positiv effekt af tiltrædelsen af Xavi som ny træner. Der er kommet ny optimisme hos spillerne og tilhængerne, ligesom spillet i lange periode har været udemærket, med hurtigt spil over kanterne og boldbesiddelse.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Én ting har dog manglet og det er mål. Barca vandt ganske vist 1-0 over Espanyol, men scoringen blev sat ind på et straffespark, mens kampen mod Benfica sluttede 0-0. I begge kampe har det tydeligvis knebet med både at skabe chancer og med skarpheden når muligheden opstod.

Skal Barca gør sig forhåbninger om at avancere i ligatabellen, hvor de inden weekendens kampe indtager en 7. plads, skal der tre point i hus i aften mod Villarreal. Det vil kræve scoringer og derfor har det aspekt helt sikkert fyldt meget ved træningen de seneste dage.

På sit pressemøde i går udtrykte Xavi tilfredshed med spillet, men understregede samtidig, at det netop er målscoringen det halter med. Han efterlyste mere mod hos sine spillere til at tage den sidste afgørende dribling eller lægge en dristig pasning, i stedet for at spille bolden tilbage.

Mens både Espanyol og Benfica har et defensivt udgangspunkt i sit spil, er Villarreal et offensivt indstillet mandskab. Det kan være en fordel for Barca, for så bliver der mere plads til spillet over kanterne, hvilket kan skabe de målchancer som Xavi efterlyser.

Han efterlyser også mere målfarlighed fra midtbanespillerne, så det ikke kun er angriberne der er en trussel. Det er helt sikkert også noget der er blevet arbejdet med ved træningen.

I aften får man et indtryk af, om det lykkedes for Xavi at få løst op for de scoringsproblemer der har præget hans to første kampe.

Kampen mod Villareal spilles kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.