Xavi: 'En fantastisk sejr på en svær bane'

FCBARCELONA.DK - 28.11.21

// Xavi // Villarreal

instabar

Det var en meget glad Xavi Hernández der mødte pressen efter 1-3 sejren over Villarreal, men han var ikke bleg for at erkende, at holdet havde været i store problemer i store dele af kampen. Han kom med stor ros til Villarreal.

'Vi havde det rigtig svært i anden halvleg og i slutningen af første. Vi mødte en modstander der er med i Champions League og vi havde svært ved at komme ud af deres høje pres. Vi dominerede mindre end jeg havde troet, men vi mødte også et rigtig godt hold' indledte Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen

'Vi havde det held vi manglede mod Benfica. Vi havde det svært og led meget, så de tre point er guld værd. Villarreal havde ikke fortjent at tabe, for kampen var meget jævnbyrdig. Af mine tre kampe er denne den hvor vi dominerede mindst og mindst fortjente at vinde, men sejren er fantastisk og kom på en svær bane. Det styrker vores selvtillid vildt meget. Spillerne gav alt' sagde han videre.

'Det var en kamp hvor vi skiftedes til at dominere og det var meget jævnbyrdigt. De sad på os i anden halvleg og det er noget vi skal forbedre. Vi skal kunne spille bedre, dominere og komme ud af presset, men vi er på rette vej. Det er tre meget vigtige point og vi kan tage glade hjem' kom det fra ham.

Her er hvad Xavi ellers sagde:

Holdets defensive indsats:
'Holdets defensive arbejde var spektakulært, men vi var også heldige'.

Abdes præstation:
'Abde er et talent der kan gøre en forskel. Han havde det svært defensivt, men han tilførte os meget i angrebet'.

Var sejren heldig?
'Sejren skyldes ikke held. Vores andet mål var en taktisk situation, som vi har arbejdet på. Vi har besejret et godt hold, hvor vi brændte store chancer i første halvleg, hvor man kan tale om, at vores modstander var heldige. Denne sejr er ikke tilfældig'.

Stemningen i truppen:
'Det handler om at stå sammen som en familie. Holdets indstilling er meget vigtig. Det vigtigste er at de tror på sig selv, for de har store kvaliteter'.

Rygterne om Ferran Torres:
'Det er ikke tiden til at tale om forstærkninger eller rygter. Vi skal tale om de spillere der er her nu, for de har gjort et stort stykke arbejde. Vi kan tage hjem med en vigtig sejr'.

Udskiftningen af Jordi Alba:
'Han fik problemer i første halvleg, men kæmpede flot videre, trods problemerne. Han er et forbillede for holdkammeraterne, som alle anførerne er det'.