fbpx
Annonce

Xavi: 'Dembélés forlængelse er ikke kun økonomi'

FCBARCELONA.DK - 04.12.21

// Xavi // Ousmane Dembélé

instabar


Det trækker ud med at blive enig med Ousmane Dembélé om en forlængelse og spekulationerne har gået på, at hans økonomiske krav er for store. I går understregede Xavi dog, at det ikke kun er penge der adskiller parterne.

Det er uvist for offentligheden hvorfor Dembélé endnu ikke har taget imod Barcas tilbud om forlængelse, et tilbud der blev lagt på bordet foran franskmanden for flere måneder siden. I går blev Xavi spurgt til sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er ikke kun et økonomisk tema. Det handler også om vores projekt. Vi har gjort vores holdning meget klar. Han er en meget vigtig spiller med et stort talent. Som jeg før har sagt, kan han blive verdens bedste på sin position. Det afhænger kun af ham selv. Vi ser ham som en nøglefigur i vores projekt, så det vil han blive glad for. Derfor er det ikke kun økonomi. Han ønsker at føle sig ønsket og det vil han blive' kom det fra Barca-træneren i går på pressemødet forud for kampen mod Betis.

Dermed tyder noget på, at Dembélé har trukket sin beslutning ud for at se, hvad der skete i Barca på den sportslige front. Spørgsmålet er så om han føler sig overbevist af Xavi og hvornår han tager en beslutning om sin fodboldmæssige fremtid.

Dembélés kontrakt udløber til sommer, så fra den 1. januar kan han frit forhandle med andre klubber.

.:FORSIDE:.