fbpx
Annonce

U21-træner: 'Ansu Fati er et specielt talent'

Anders Lang Jensen - 02.11.19

© Getty Images
// Ansu Fati

Barcas purunge Ansu Fati har i denne sæson eksploderet rent udviklingsmæssigt og har fået masser af spilletid på førsteholdet, mens en udtagelse til Spaniens U21-landshold også er blevet til virkelighed for offensivspilleren.

Alle har kunne se det store åbenlyse talent Ansu Fati besidder, og på trods af sin korte karriere og unge alder tøvede Spaniens U21-landstræner, Luis de la Fuente, ikke med at udtage Ansu Fati til hans trup i oktober måned. Ungdomslandstræneren er imponeret over Barca-talentet.

'Han er et naturtalent, og på sigt kommer vi til at se hans egentlige værdi. Han er et helt specielt talent, som kan steppe op, når muligheden er for det. Efter han modtog sit statsborgerskab, og en holdkammerat blev skadet, havde vi ingen bekymringer med at udtage ham til landsholdet' forklarer U21-landstræner Luis de la Fuente til avisen Sport.

Vi ved, hvor talentfuld han er, og det er ikke normalt for spillere på hans alder at have de fodboldmæssige kvaliteter, som han besidder' slutter de la Fuente.

Ansu Fati kommer måske i aktion senere i dag, da han er med i truppen til udekampen i den spanske liga mod Levante.

.:FORSIDE:.