fbpx
Annonce

Tre hjemmekampe der kan skabe optimisme i ligaen

FCBARCELONA.DK - 13.12.20

© Getty Images
// La Liga

I aften tager Barca imod Levante på Camp Nou og det bliver den første af tre hjemmekampe i træk indenfor en uge. Det ligner en unik mulighed for Barca til at komme længere frem i ligatabellen.

Det sker normalt aldrig, at et hold har fordel af tre hjemmekampe i La Liga i træk, men det er ikke desto mindre hvad der sker for Barca den kommende uge. I aften gælder det Levante, på onsdag Real Socoedad og på lørdag Valencia.

Forklaringen på de tre hjemmekampe er, at opgøret mod Real Sociedad er en af de kampe som Barca mangler at spille på grund af deres sene indtræden i ligaen, som følge af deltagelsen i sidste sæsons Champions League.

Selvom Barca langt fra har imponeret denne sæson, er de stadig en frygtet modstander hjemme på Camp Nou. Kun Real Madrid har fået tre point med hjem i denne sæson.

Derfor kan der meget vel ligge 9 point og vente den kommende uge og lykkes det, kan det ikke undgå at betyde et pænt avancement i tabellen, men kampene skal selvfølgelig spilles først.

Levante i aften ligger under nedrykningsstregen og bør ikke kunne give problemer. Langt sværere ser det ud onsdag mod Real Sociedad, der indtager en andenplads efter en rigtig fot start på sæsonen. Lørdag gælder det så Valencia, der ligesom Barca har haft en ujævn start på ligaen og indtager en 10. plads.

Der er ingen tvivl om, at tre sejre til Barca vil givet holdet fornyet gejst og troen på, at deres rolle i ligaen ikke er udspillet.

Kampen mod Levante spilles kl. 21.00 i aften og kan ses på TV2 Sport. X.

.:FORSIDE:.