fbpx
Annonce

Travl sommer venter for stortalentet Pedri

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.03.21

// Pedri


Pedri er noget overraskende den spiller, som har spillet flest kampe for Barca i denne sæson, og hvis han ikke bliver skadet kommer han nok også til at spille de resterende 11 kampe. Også sommeren ser meget travl ud.

Det var nok ikke mange der havde regnet med, at Pedri allerede nu ville være så vigtig en spiller for Barca. Han skiftede som bekendt fra Las Palmas fra den anden bedste række i Spanien til Barca sidste sommer og startede sæsonen med catalanerne i en alder af kun 17 år.

Alligevel er Pedri nu den spiller, som har spillet flest kampe for Barca indtil videre, da han har spillet i 42 ud af de 43 mulige kampe der har været i ligaen, Copa del Rey, den spanske Supercup og Champions League. Det er dog ikke meget pause Pedri kan se frem, til når ligaen er færdigspillet.

Med sine præstationer for Barca er 18-årige Pedri nu allerede begyndt at blive en del af Luis Enriques spanske A-landshold. Senest startede han inde i udesejren over Georgien i VM kvalifikationen. Til sommer kan Pedri derfor nok se frem til at blive udtaget til EM slutrunden.

Det er dog ikke den eneste store turnering, som spilles i landsholdsregi til sommer. Der er også OL, hvor Pedri ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo ventes at blive udtaget til. EM spilles fra den 11. juni til den 11. juli, mens fodbold under de Olympiske Lege spilles fra den 21. juli til den 7. august.

Efter en sæson med rigtig mange kampe kan Pedri derfor måske have spillet omkring 60-70 kampe for Barca og diverse landshold når denne sæson engang slutter for ham i august. Dermed får den talentfulde midtbanespiller nok ikke meget sommerferie.

.:FORSIDE:.